Jeugdhuis Tramalant presents

Cocktail 20
17

8 & 9 september

Praktisch info

Waar?

De terreinen van de Cocktail Party zijn gelegen aan De Hemen in Zemst. Het aankoppelend gebouw wordt door het jaar heen gebruikt voor JH Tramalant en Chiro Tijl Zemst.

Vervoer

Per bus

Bussen 682 en 282 rijden tussen Mechelen en Zaventem. Deze passeren aan het gemeentehuis van Zemst, dat op een honderdtal meter van het terrein ligt.

Per trein

Station Weerde ligt op slechts 500m van het terrein. Vanuit Brussel de L trein richting Antwerpen. Vanuit Antwerpen pak je de IC trein richting Mechelen en dan overstappen op de L trein richting Brussel.

Cocktails

TrammekeTop secret
SurpriseVerrassing duh
Pisang-OrangePisang en appelsiensap
Wodka-LemonWodka en biter lemon
Blue SpringsteenWodka - Blue Curacao - Bitter lemon
Strawberry LipsBacardi - Passoa - Appelsap - Aardbeigrenadine
Exotic PassionGin - Passoa - Ananassap - Fruitsap - Citroensap - Grenadine
Wodka-RedbullWodka - Redbull

Eten & drinken

Buiten onze overheerlijke cocktails kan u ook genieten van een lekker pintje of Gin-tonic.

Dit jaar is er een nieuwigheid: Strongbow Cider in drie verschillende smaken.
Op het terrein zijn ook kraampjes voorzien waar u hamburgers kan eten. Op zaterdag openen we ons restaurant. Op de menu staan friet met stoofvlees, balletjes in tomatensaus en vol-au-vent met frietjes.

Dankzij de kinderanimatie vlakbij is dit dus de perfecte gelegenheid om er een plezant dagje van te maken met het gezin!

Sanitair & vestiaire

Sanitair

Toiletten zullen op het binnenplein aanwezig zijn. Een bandje dat je heel het weekend toegang biedt zal slechts € 1 kosten.

Vestiaire

Wij voorzien ook een vestiaire zodat je je jas op een veilige plek kan achterlaten.

EHBO & veiligheid

EHBO

Er is steeds eerste hulp beschikbaar op het terrein. Als er zich enige incidenten zouden voordoen kunnen wij snel verzorging bieden.

Veiligheid

Om uw veiligheid te garanderen zorgt de Cocktail Party voor een sterk team van professionele mensen. Zij zullen ervoor zorgen dat elk incident meteen wordt opgelost. Er zal een fietsenstalling aanwezig zijn met voldoende hekken zodat u uw fiets goed kan vastleggen. Daarnaast is er ook een vestiaire aanwezig waar u uw jas veilig kan opbergen.

De Cocktail Party maakt ook gebruik van leeftijdsbandjes. Op die manier kunnen wij gemakkelijk controleren wie al dan niet alcohol mag drinken.

Verboden!

Bepaalde zaken kunnen wij niet toestaan als u het terrein wenst te betreden. Als u één van volgende zaken op zak heeft kunnen wij uw bandje direct overknippen en u alle toegang tot het terrein ontzeggen.

Niet toegestaan

Glas, blik, eigen drank of eten, wapens, drugs, scherpe voorwerpen, huisdieren, affiches plakken zonder toestemming, ...

Gratis CM oordoppen

Er worden gratis oordoppen voorzien tijdens de Cocktail. Vraag ernaar aan de toog.

Mede mogelijk gemaakt door